Liverpool henter tidenes yngste Premier League debutant

Harvey Elliott er klar for Liverpool. Foto: Liverpool Football Club

Harvey Elliot er bare 16 år gammel og ekspertene omtaler han som en uredd spiss med unike evner foran mål. – Hans talent gjorde han til tidenes yngste Premier League debutant da han som bare 16 år og 30 dager fikk sjansen for Fulham. (4 mai mot Wolverhampton)

Stortalentet spilte tre kamper for London-klubben i Premier League, men da Fulham rykket ned til Championship ble det fort klart at et bytte ville komme.

Nå har 16 åringen som har imponert Liverpool manager Jürgen Klopp signert og har allerede blitt en del av Liverpool troppen som møter Napoli i treningskamp senere i dag (kl 1800) i Skottland.

Les: Kjenner du igjen denne superstjernen?

Det har vært stille fra storklubben på overgangsfronten denne sommeren.

Etter å ha brukt store sommer i fjor sommer, har det kun blitt hentet to spillere så langt i 2019. Før kantspilleren Elliot har Liverpool hentet nederlandske Sepp van den Berg (17).

Liverpool ble i fjor nummer to i Premier League med hele 97 poeng. Sesongen ble kronet med seier i mesterligaen.

«Jeg er så glad for å annonsere at jeg har signert for Liverpool. Å bli en del av klubben jeg har heiet på fra barndommen av er en drøm som går i oppfyllelse for meg og familien min. Jeg kan ikke vente på å komme i gang»

Les: Testkampene viser hvor lista er lagt for 2019/20-sesongen