Real Madrid med sjokkavgjørelse etter ydmykende tap

Grow up!.

I går tapte Real Madrid så det sang for Atletico Madrid i et ydmykende tap. Kritikken mot gigantklubben har vært at de slettes ikke har fått det til å fungere etter de solgte Cristiano Ronaldo til Juventus. – Det har alltid vært snakk om erstattere og i sommer har de sannelig shoppet som om det var en time igjen til julaften. 

Kraftig undervurderte Gareth Bale fikk tilbud fra Kina som ville gjøre han til tidenes best betalte fotballspiller med god margin. – Det passet Real Madrid manager perfekt, ikke bare ville de få godt betalt de også, men de slapp muligheten for å møte Gareth Bale i en viktig kamp og ikke minst ville Zinedine Zidane få bevist at Bale ikke lenger var god nok for en storklubb.

Les: Superstjernen Gareth Bale gliste mens Real Madrid ble ydmyket

Nå ser det ikke ut til å bli Kina likevel, kan tenkes det var derfor vi kunne se det store smilet til Gareth Bale da Real Madrid tapte 7 – 3 mot Atletico Madrid i går.

Flere journalister melder søndag at Real Madrid stanset overgangen. Blant disse er både Kaveh Solhekol i Sky Sports og David Ornstein i BBC. Også Fabrizio Romano i teamet til overgangsguru Gianluca Di Marzio gjengir saken.

Les på Popidol: «Game of Thrones whiskey» også en gigant suksess

Det skal ha vært Real Madrid selv som sa nei til en avtale. Det er usikkert hvorfor det ble endring i planene på Santiago Bernabeu. Ifølge de siste nyhetene blir Bale værende i Real Madrid den kommende sesongen.

Ifølge The Telegraph er det klubbpresident Florentino Perez som har sett foten ned. Han mener Bale er for verdfull til å la gå billig stikk i strid med Zinedine Zidane som vil bli kvitt han for enhver pris.

Hvis dette stemmer blir manager Zinedine Zidane nødt til å være ydmyk, noe som er imot hans natur, og gi Gareth Bale den tilliten han fortjener. – Mange eksperter tror det er begynnelsen på slutten for andre runde av Zinedine Zidane som tid som Real Madrid manager.

Les: Kjenner du igjen denne superstjernen?