Donyell Malen

Liverpool fans og egentlig hele klubben tok det tungt da nederlandske Georginio Wijnaldum i vinter fortalte han ønsket seg noe nytt. – Båndene er fortsatt sterke og nå søker de en ny nederlender som kan ta den meget populære midtbanespillerens plass i deres hjerter.

I lengre tid har Liverpool fulgt med på fenomenet Donyell Malen, 22 åringen har denne sesongen vært sprudlende energisk og aldeles overbevisende i PSV Eidhoven med meget sterke 27 mål og 10 assist på 45 kamper. – I gruppespillet i EM fulgte Malen opp med to mål og Nederland virket supersterke uten å gi fra seg poeng.

Liverpool manager Jürgen Klopp har sett det Arsene Wenger så for seks år siden.!

Les: Viser frem boksershorts i «velkommen tilbake» video for Martin Samuelsen

Tsjekkia ble for sterke i åttendedelsfinalen på søndag, noe som førte til at landslagssjef Frank de Boer trakk seg i skam rett etterpå.

Tyske Sky Sports melder nå at Liverpool har startet samtaler med PSV om rekruttering av Malen i sommer. 22-åringen skal koste rundt 34 millioner pund, noe som ifølge nederlandsk presse er et varp!.

Malen ble «oppdaget» av Arsenal manager Arsène Wenger som 16 åring i Ajax i 2015. – Han ble hentet tilbake til Nederland av PSV i august 2017 for 600 000 euro, en investering de i det minste 10 dobler i sommer.

Hans nåværende kontrakt med klubben strekker seg til juni 2024.

Les: Selv Gareth Southgate eller brummende United-supportere kan ikke lenger stanse Jadon Sancho