Coming soon to a theatre close to you. (foto: dortmund, twitter)

The never ending story – is ending. Og ny historie skal skrives på Old Trafford. I overkant poetisk start, men når det gjelder Jadon Sancho bringes det frem nok av emosjoner.

For fotball er emosjoner. Jadon Sancho har fyrt opp følelser på begge ytterpunktene av skalaen. Fra oppskrytt! til genial!. Vi hadde halvveis forventet at 21-åringen hadde spilt seg inn som en av EMs store, men Gareth Southgate ser ut til å holde Sancho på armlengdes avstand fra kamparenaen.

Les: Lionel Messi er klubbløs!

Når du slår Tyskland 2-0 er det få som kan stille spørsmål til disponeringene til Southgate, men når innbytter Jack Grealish var gamechanger, har vi en følelse av at gode ting kan skje med en spillesugen Jadon Sancho også på banen.

Ole Gunnar Solskjær og United har gått all in for å hente Sancho til Old Trafford, og har ikke råd til å plassere 21-åringen på benken.

Ifølge overgangsekspert Fabrizio Romano er partene i mål. Jadon Sancho er klar for en retur til byen han forlot i 2017 – denne gangen røde delen.

Les på F7: Vipps lager gigant sammen med Mobilepay og Pivo

Vi håper virkelig Southgate setter Sancho i arbeid, men for Solskjær er det neppe noe problem at klubbens største investering holder seg unna knokkelkampene i EM og møter skadefri og utvilt til preseason.

Uansett: Nå trenger ikke den Sancho-kritiske delen av United supporterne å uffe seg over overgangen. Dette har skjedd, nå skal 21-åringen oppleve å få en samlet støtte fra den røde horden på tribunen.

OPPDATERT fra Uniteds hjemmeside: Kjøpet avhenger av kontraktsmessige ting og en legesjekk som blir gjennomført når Jadon er ferdig med EM.

Les: Slutt på knusktørr Tottenham fotball – Nuno Santo garanterer show