Etter en vanskelig tid for Martin Samuelsen er det på plass med litt humor når FK Haugesund nå presenteres sin hjemvendte sønn. (Du ser det hele lenger ned).

Det er nettopp de trygge, gode og ikke minst kjente omgivelsene som angrepsspilleren setter stor pris på. – I 2019 lånte Haugesund Samuelsen ut til West Ham, da låneperioden var han velkommen tilbake til Norge, men valgte istedenfor Hull. – Det var et dårlig valg, det ble mye benkesliting og frustrasjon.

Les: Slutt på knusktørr Tottenham fotball – Nuno Santo garanterer show

I vinter ble det klart at Martin Samuelsen måtte røre på seg nok en gang stod Haugesund der med åpne armer, og nok en gang valgte angrepsspilleren noe annet. – Superligaklubben Aalborg, også det et dårlig valg.

Nå er han endelig hjemme igjen!

«Det har vært helt essensielt. Det var hovedgrunnen til at jeg kom tilbake og det tror jeg vil hjelpe meg til å spille god fotball og få ut det beste av mine kvaliteter», sier han til FKHs hjemmesider.

Samuelsen var på lån i FKH fra West Ham i 2019 og var ønsket med videre av eliteserieklubben.

Den tidligere landslagsspilleren valgte i stedet engelske Hull, uten at det ble noen stor suksess.

Les på F7: Vipps lager gigant sammen med Mobilepay og Pivo

Sportslig leder Eirik Opedal var en fornøyd mann i korridorene på Haugesund Sparebank Arena tirsdag formiddag. «Martin viste sist han var her hva som bor i han som spiller, ikke minst var han veldig toneangivende høsten 2019 på veien mot cupfinalen, og at han nå er tilbake blant spillere og trenere som både han kjenner godt og som kjenner godt til han er vi selvsagt veldig fornøyde med. Vi ønsker alltid at de beste haugalendingene spiller i FK Haugesund»