(foto: united, twitter)

Det var ikke til å sovne av, men når du sitter og sitrer av spenning før gigantmøtet mellom United og Chelsea, Solskjær og Lamard, da er det lett å føle seg litt lurt når noen av verdens beste spillere ikke finner veien til mål.

Rødt og blått hadde ballen like mye i løpet av kampen, men United fikk fire skudd på mål mot Chelseas ene. Solskjær kunne ikke annet enn å innrømme at Chelsea har løst keeperproblemet sitt.

Les: Son Heung-min kan se frem til en hyggelig lønnsøkning

-Keeperen deres var kampens spiller Han har to fantstiske redninger på Rashfords avslutninger. Jeg stod i den perfekte vinkelen på den siste, og det var en fremragende redning, skryter Solskjær til klubbens twitter-profil etter kampen.

For Solskjær var dette nok en bekreftelse på at de er på riktig vei.

-Det var en jevn kamp. Vi startet langsomt, men etter tyve minutter tok vi over og presset dem. Hvis fansen hadde vært med oss i dag, tror jeg vi hadde tatt seieren. avslutter Solskjær.

På onsdag kommer RB Leipzig og Julian Nagelsmann til byen. United står fortsatt uten supporter-fordelen, men rimelig stinne av selvtillit, selv med Edouard Mendy som lørdagens festbrems.

Les: Mauricio Pochettino fikk endelig telefonen han ventet på