Son Heung-min

Tottenham er mer avhengig av Son Heung-min enn han av dem, det finnes ikke en eneste klubb som ikke vil ha nytte av den koreanske vingen som leverer mål og glimrende spill kamp etter kamp, sesong etter sesong.

«Vel fortjent»

Jose Mourinho sa fredag at han forventer at Son Heung-min vil bli gitt en lukrativ ny langsiktig kontrakt «før heller enn senere» etter hans fantastiske start på sesongen. – Son har scoret ni mål på åtte kamper denne sesongen og har har sørget fire assist, sammen med Harry Kane utgjør de et ødeleggende angrep.

Les: L´Equipe vet når Zidane får sparken

På de fem årene som har gått siden han kom fra Bayer Leverkusen har han spilt seg inn i alle Tottenhamfans sine hjerter. – Nå får han ekstra betalt for sitt harde arbeid. Et nytt kontraktsforslag ligger på bordet, men en dobling av lønna.

Det er ingen dramatikk omkring om han kommer til å signere eller ikke, Tottenhams hjelp til det koreanske landslaget i forbindelse med Asia mesterskapet har gjort Son Heung-min evig lojal.

Football Insider skriver at ved en forlengelse av avtalen utover 2023 vil ukelønna øke til 2, 4 millioner

Et nytt kontraktsforslag ligger på bordet foran Tottenham-stjernen Son Heung-min (28), og skal vi tro Football Insider kan sørkoreaneren nærmest doble lønna han har nå dersom han skriver under.

Forslaget skal være en femårskontrakt med Spurs, angivelig med drøyt 2,4 millioner i ukelønn i tillegg til prestasjonsbaserte bonuser. Den nåværende avtalen til Son løper ut i 2023.

Les på Popidol: Strømmetjenesten Quibi gir opp etter bare seks måneder