Fra tiden da Pochettino var superenergisk med Kane og gjengen.

Mauricio Pochettino kjenner sin verdi. Dette har fått argentineren til å vente tålmodig utålmodig på muligheten som kommer bare hvert skuddår.

Barcelona-muligheten kom i sommer, men den tidligere Espanyol-manager Pochettino var uaktuell for byrivalen. Klopp sitter trygt, Lampard får flere muligheter, Pirlo tok Juventus-jobben og Hansi Flick har skrevet seg inn i klubbhistorien. Det er det fire jobber tilbake som matcher ambisjonene til den tidligere Tottenham-sjefen:

Manchester City

PSG

Manchester United

Real Madrid

Guardiola er verken inne eller ute hos City etter denne sesongen, Ole Gunnar Solskjær har satt inn turboen for alvor, noe som har gitt en åpning for Pochettino hos PSG. Her skal Max Allegri allerede vært på møte i Paris og står først i køen. Da gjenstår klubben som forsøkte å hente Pochettino da Zidane plutselig fikk nok forrige runde.

Da ble Pochettino lojalt værende hos Tottenham og ble belønnet med sparken før halvveis ut i 2019/20-sesongen. Denne gangen er det Zidane som er ute å kjøre. Tap mot havnebyen Cadiz i La Liga og Shakthar Donetsk i Champions League slår sprekker i legendeskjoldet til franskmannen.

Les: L´Equipe vet når Zidane får sparken

Ifølge den spanske radiostajsonen Onda Cero har Real Madrid ikke uventet tatt kontakt med Pochettino for å legge en midlertidig plan. Fortsetter Zidane trenden de neste to kampene, må Pochettino ha planen klar og kofferten pakket.

Vi kan ikke skjønne annet enn at Martin Ødegaard er i ferd med å få seg ny sjef.

Les: Sander Berge midtbanekollega John Lundstram vil ikke lengre