Har sett det komme, det kommer, det kom! (foto: united, twitter)

Uansett hvor mye vi har digget Pogbas kreativitet hos United når han har vært på topp, det har blitt så lite av dette de siste sesongene. Mye er uforskyldt, mye må Pogba selv ta ansvaret for. På onsdag holdt vi alle kjeft.

Burnley holdt nesten stand i onsdagens Premier League-kamp, men måtte innse som flere av kollegaene i ligaen at United har det ekstra giret til å avgjøre de tette kampene i de siste ti-tjue minuttene. Denne gangen var det Paul Pogba som tok seg av jobben.

Les: Kylian Mbappé ikke lenger dyrest i verden

Pogba signerte seg som matchvinner, og ble kåret til det de på Premier Leagues hjemmesider kaller The King of the Match (rimelig svulstig, men helt innenfor Game of Thrones-sjargongen).

Og der vi ser på Pogbas nydelige volleyscoring som positivt overraskende, blir det for Solskjær en helt naturlig utvikling.

-Jeg har alltid sagt at Paul er en stor spiller for oss. Han er en god karakter i garderoben og en gutta ser opp til. Han er verdensmester, begynner United-manageren til Sky Sports.

Han er verdensmester.

-Vi ser det beste av Paul for øyeblikket. Han har vært skadet og har hatt korona, så det er naturlig at han skulle være tilbake i form etter dette, avslutter Solskjær.

Les på F7: Advarsel til deg som ble tvunget til å se «Sex og singelliv» – Nå kommer de tilbake

Om Pogba forsvinner til sommeren, eller ikke, Solskjær kommer til å få maksimalt ut av sin verdensmester de neste månedene frem mot sesongfinalen og EM-sluttspill. Grunnlaget er lagt, nå skal King Pogba tjene Mester Solskjær mot Premier League-trofeet (sorry, vi måtte bare).

Les: Kan cashe inn stort på Philip Zinckernagel