Det må være litt irriterende oppe i all jubelen i Bodø at de mistet Eliteseriens beste til Watford helt uten å få betalt. – Bodø/Glimt forsøkte å forlenge kontrakten med deres danske superstjerne, men 26 åringen ville ut i verden noe som er fullt forståelig.

Vi har lett for å overdrive hva det vil si å være best i Norge, men faktum er at de største Eliteserielagene sender flere ut til store klubber i Europa, nå enn for få år siden.

Les: Watford digger Bodø/Glimt-spilleren!

For litt over en uke siden landet den danske angrepsspilleren i på fotballøya og debuten kom på lørdag mot Manchester United. – til tross for at Championship klubben tapte 1 – 0 fikk den tidligere Bodø/Glimt spilleren skryt.

-Jeg er meget tilfreds med ham. Han en en skikkelig god spiller. Han gir noe annet til laget. Han har en god intensitet og gjør gode ting med ballen. Det er perfekt for gruppen å ha ham her, sier manager Xisco Muñoz til klubbens hjemmeside.

Les: Gamleklubben til Dan Eggen har fått nok

På lørdag kommer trolig debuten i Championship mot Huddersfield. Zinckernagel viste Solskjær og gjengen at han allerede er klar: Startet debuten mot en av verdens største klubber som Man of the Match.

Watford ligger litt bakpå i kampen om opprykk til Premier League, 6.plass og ti poeng bak ledende Norwich. – Watford fans mener definitivt at klubben hører hjemme på øverste nivå i England, vi regner med at hvis ikke de klarer det, vil Philip Zinckernagel kunne gjøre et personlig «opprykk» og legge igjen en god slump penger i klubbkassa.

Les på Engelske Klubber: Fabrizio Romano om Klopps transferplaner

Allerede skal Tottenham ha satt Philip Zinckernagel på sin overvåkningsliste og Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær var imponert allerede før han møtte «kampens beste» på lørdag.

Hadde Bodø/Glimt fått i land en forlengelse og så solgt kunne de cashet inn (ifølge Transfermarkt) ca 20 millioner kroner. – Et salg i sommer vil hvis Philip Zinckernagel holder seg på beina og beholder formen kunne selges videre for over 100 millioner kroner.