. (foto: united, twitter)

Etter at CR7 signerte for United skjønte nok Solskjær hva som ville bli det største temaet på pressekonferansene de kommende ukene, trolig månedene. På fredag var det tid for å svare på City-linken og straffespark.

-Jeg tror ikke at det var utsikter til det. Jeg tror ikke det var en mulighet for at han dro til City, begynner Solskjær ifølge ESPN.

Les: Kristoffer Ajer risikerer å miste super-manageren

Det var City. Så til hvem som skal ta straffene fremover.

-Jeg visste at dette spørsmålet ville komme, og selvfølgelig har jeg pratet med dem begge. Vi har to spillere som jeg stoler fullkomment på til å ta et straffespark, og det er en fantastisk situasjon å være i, fortsetter Solskjær.

Jammen, hvem tar det?

-Det blir min beslutning, og jeg kommer til å velge hvem som skal ta det når vi får tilkjent et straffespark. Det blir ikke et problem, sier Solskjær som smiler lurt.

Ole is the boss. (foto: united, twitter)

For journalister et problem, for Solskjær et vanvittig sterkt angrepsvåpen. En glimrende løsning!

Les: Dani Alves står plutselig uten klubb