Penga først. (foto: alves, twitter)

38-åringen har vært med på det meste i karrieren for Barcelona, Juventus, PSG og Brasil. I sommer fikk han i tillegg være med på noe helt spesielt, «bestefar» Alves fikk være med gjengen med brasiliansk ungdom til OL i Tokyo- der de tok gull. Så kom nedturen.

Alves ble hentet fra PSG til Sao Paulo i 2019. Her har veteranen gjort nytte for seg i 95 kamper, med 9 scoringer og 14 assists. Men så var det disse penga.

Les: Overgangssagaen om Messi endte i PSG

På lørdag kom beskjeden fra den brasilianske klubben om at Alves has left the building, eller rettere sagt sendt på dør av klubben.

-Vi har fått vite av Dani Alves´representanter at han ikke kommer tilbake til Sao Paulo før det er en justering av den økonomiske gjelden som klubben har til spilleren, sier Sao Paulo-direktør Carlos Belmonte.

-Sao Paulo vedkjenner seg gjelden, og i de siste ukene har vi stilt et forslag til hvordan vi skal rette det opp. Forslaget ble ikke akseptert av spillerens representanter. Forhandlinger vil fortsette, sier Belmonte.

Les på F7: Living Library: – Her kan du «låne» et menneske

-Vi har truffet beslutningen (om å fristille Alves) og fortalt til trener Crespo at Alves ikke lenger vil stå til hans rådighet for å spille for Sao Paulo. Vi jobber alle for denne klubben, ingen er større enn Sao Paulo, avslutter direktøren.

Brazilian badboy. (foto: alves, twitter)

Med drøm å om å gå ut på VM-arenaen for Brasil i 2022, er timingen dårlig for Alves. Lukter vi en retur til Europa?

38-åringen må hvertfall kjappest mulig finne seg en ny klubb han kan vise seg frem i – eller godta et kompromiss med Sao Paulo.

Les: Kristoffer Ajer og Brentford har knekket koden i verdens tøffeste liga