Franks mann i midtforsvaret. (foto: brentford, twitter)

En hel fotballverden vender blikket mot balløya når Premier League-sesongen sparkes igang. Denne sensommeren var det et revansjesugent Arsenal som skulle vise jyplingen Brentford hvor skapet sto. 2-0 til Thomas Frank mot Arteta fungerte som en rakett for Brentford og et skikkelig spadetak ned i gjørma for London-klubben.

Resultatet fra første kamp viste seg å ikke være en tilfeldighet. Brentford fortsatt å sanke poeng de neste to rundene, Arsenal holdt på statistikken med null scoringer og null poeng.

Les: Dani Alves står plutselig uten klubb

Etter landslagspausen skal Mikel Arteta igjen få muligheten til å vise at Arsenal er så mye bedre enn sesongstarten. Skjer det motsatte, har ifølge The Independent Arsenal kandidatlisten klar. Avisen hevder Antonio Contes navn blir å finne på toppen av denne lista.

(foto: arsenal, twitter)

Ifølge Teamtalk har to andre managere rykket inn på denne lista. Graham Potter og den danske tryllekunstneren Thomas Frank. Teamtalk hevder Frank har imponert Arsenal-ledelsen, ikke bare med de sportslige resultatene, men også den offensive spillestilen som skal være den Arsenal spiller med.

Intens og dyktig. (foto: brentford, twitter)

Oddsen på at Frank eller Potter overtar som redningsmann hos Arsenal er ikke overraskende markant lavere de siste ukene.

For Brentford og Ajer er dette en skikkelig anerkjennelse av managerens kvaliteter – så lenge Arsenal holder fingrene av fatet. Noe annet ville vært krise for gjengen fra Vest-London.

Les: Paul Pogba foretrekker Real Madrid