Helt loco?. (foto: united, twitter)

Manchester United kom seg helskinnet gjennom onsdagens Champions League clash mot Villareal. Forrige sesong snøt La Liga-klubben Solskjær for hans første trofé, men med en David de Gea on fire og en overtidsavslutning av Ronaldo, seiret de røde denne gang. Men ikke alle var happy i sluttminuttene.

Donny van de Beek kom seg aldri inn på kamparenaen, og hadde på slutten av kampen en ansiktsfarge som matchet drakten.

Les: Det er bare en klubb som er syk nok til å betale en halv milliard i året til Haaland

TV-bildene viste en forbannet og frustert nederlender som helt tydelig hadde forventet å bli satt innpå for å være med på avgjørelsen. Etter kampen kom den ene etter den andre av ekspertkommentatorer og mente oppførselen til 24-åringen ikke hørte hjemme hos en klubb som United.

Da Ole Gunnar Solskjær på fredag ble spurt om hva han syntes om van de Beeks reaksjon, kom en kommentar som viser hvorfor vi utenfor ikke trenger å mene noe om alt og alle.

-Jeg leder en tropp full av internasjonale og competitive fotballers som ønsker å gjøre en forskjell og spille. De ønsker alle å være på banen, selvfølgelig gjør de det. Donny var klar for å komme på (mot Villareal), som alle spillerne burde være. Jeg har trolig oftere vært innbytter enn noen andre i denne klubben, du må være klar hele tiden, begynner Solskjær ifølge Sky Sports.

Trenger spillere som får vondt hvis de ikke kan delta i fotballkrigen. (foto: united, twitter)

-Hvis vi ønsker å være suksessfulle sammen, vet vi at vi trenger positiv energi. Vi kan ikke ha noen som sutrer, men Donny har aldri påvirket lagkameratene negativt. Hvis jeg ser at noen spillere påvirker laget negativt, da er det et annet scenario og jeg må trolig være mer bestemt, sier Solskjær.

Så lenge en innbytter ikke påvirker resten av laget negativt, ønsker Solskjær engasjement og et enormt ønske om å slippes innpå velkomment. Det hadde vært verre hvis Donny van de Beek hadde vært likegyldig av å ikke få kjempe for klubben sin.

Solskjær har talt.

Les: Folka hos Barcelona har sluttet å prate med Koeman