Stor mann, men fortsatt ukjent med skikkelig motgang..

Erling Braut Haaland som for øyeblikket sliter med en lårskade og må stå over kamper er naturlig nok ønsket av alle store klubber i verden. Den norske målmaskinen sin grådige agent Mino Raiola har klart å beholde et godt forhold til Paris Saint-Germain, trolig fordi den franske søkkrike klubben har mer penger enn vett.

Etter den berømmelige turneen tidligere i år hvor folkene til Haaland reiste fra klubb til klubb og leverte utrolige lønnskrav falt veldig mange klubber av lasset og omtalte det hele som merkelig. Haaland selv ønsker seg enten Real Madrid eller Manchester United, men agenten har klart å overbevise om at de må gå etter pengene.

Les: Endelig slippes Daniel Sturridge ut på gressmatta igjen

Le10Sport melder at PSG kommer til å gjøre et framstøt mot Erling Braut Haaland om Kylian Mbappé forsvinner. Kylian Mbappé er på utgående kontrakt og var overbevist om at Real Madrid var hans neste stopp, inntil Lionel Messi vandret inn på Parc des Princes.

Le10Sport journalist Hadrien Grenier skriver på Twitter at sportsdirektør Leonardo og agent Mino Raiola har god kontakt angående Haaland og at er begge er innstilt på å få til en avtale.

Han skriver videre at Haaland kan komme til å kreve en lønn på rundt 50 millioner euro i året hos PSG.

Les på Engelske Klubber: Sancho fortjener ikke plassen