Ingen har sagt noe til meg. (foto: barcelona, twitter)

På fredag var det tid for pressekonferanse før lørdagens ultraviktige Barcelona-kamp mot Atletico Madrid. Ronald Koeman er henvist til tribunen med karantene, de spanske journalistene var mer opptatt av om han i det hele tatt blir å finne på tribunen.

-Jeg har hørt at presidenten var her i morges, men jeg har ikke sett ham. Klubben har ikke sagt noe til meg. Jeg har ører, jeg har øyne. Jeg vet allerede at det blir lekket mye, men de har ikke sagt noe til meg, begynner Koeman ifølge Sport.

Les: Endelig slippes Daniel Sturridge ut på gressmatta igjen

På spørsmål om hva hvordan han opplever spillesystemet til Barcelona (som han har fått pepper for), brukte Koeman anledningen til å peke på at jobben hans ikke er som Klopps, Solskjærs, Nagelsmanns, Pochettino eller Guardiolas.

-For meg handler det ikke om systemet. Du må spille etter de spillerne du har. Hvis du ikke har noen kantspillere, så må du forsøke med vingbacks. Trenerens rolle er å sette laget etter spillerne han har. Hvis jeg hadde lommene fulle av penger, så hadde Messi fortsatt vært her, svarer Koeman.

Den gang da. (foto: barcelona, twitter)

Som legger til at det beste som har skjedd ham hos Barca var da han signerte, det verste da Messi måtte forlate klubben.

Vi husker også prosessen hos rivalen Real Madrid, der Zidane etter bruddet gikk ut med et åpnet brev i en spansk avis for å fortelle sin side av saken. Her var det også mye sårhet etter klubbens behandling av ham og måten informasjon var lekket før avgjørelsene ble offenliggjort.

Er du Barcelona -eller Real Madrid manager uten resultater, presses du gradvis ut i kulda frem til folka rundt deg slutter på prate med deg. Da vet du at du snart kuttes løs som syndebukk.

Les: Det er bare en klubb som er syk nok til å betale en halv milliard i året til Haaland