Klarte knapt å samle hendene til en takk til United-supporterne, denne dagen. (foto: united, twitter)

Det har vært nok av tunge dager siden Ole Gunnar Solskjær tok over dirigentstokken hos United i 2018, men det er spesielt én i Liverpool som svir ekstra godt.

Og da snakker vi selvfølgelig ikke i den røde delen av Liverpool, for Klopps lag har Solskjær «sånn grei kontroll på». Dette handler om søndagens motstander, Everton.

Turen går til Goodison Park. Forrige gang United-bussen svingte inn til denne stadionen, satt det en giret Solskjær som nylig hadde blitt utnevnt til permanent manager og skulle vise verden hvorfor valget var riktig.

Les: Takk og lov for at United ikke var gode nok for Champions League

Denne mørke dagen endte med 4-0 tap mot en klubb som var alt annet enn i vater under manager Marco Silva.

-Dette var det tyngste jeg har opplevd. Jeg tror dere alle vet og husker dette. Det var en kapitulasjon. Vi hadde absolutt ingenting å gi, selv om målene dere stort sett kom på counter-attacks og lange innkast. Alt du ikke ville se i denne kampen, skjedde, sier Solskjær ifølge ESPN.

Nu skal situasjonen være en helt annen før søndagens kamp. Sentrale spillere er tilbake fra skade, Fernandes er allerede heit i United-drakten og Solskjær har hatt et år på seg til å forme deigklumpen på nytt.

Les på Popidol: Til helgen skrives historie for David Beckham

Det eneste vi nå frykter er den irriterende luringen Carlo Ancelotti. Italieneren har garantert kommet opp med planen som skal få Solskjær til å hate turen til Goodison Park også neste sesong.

Les: United visste godt hvorfor de skulle styre unna Christian Eriksen