Ole Gunnar Solskjær (foto: united, twitter)

Manchester United skal ha på plass forsterkninger. Selv med Solskjærs overbevisende 5-1-seier mot Cardiff, skal Jose Mourinho få viljen sin – om enn litt sent. Vel, faktisk er det mot Mourinhos vilje. For et bud har allerede forlatt Manchester, men ikke på en midtstopper.

Douglas Costa.

Den brasilianske vingen ble fulgt av Manchester United det siste året, men Mourinho skal hårdnakket ha ønsket defensive forsternkninger hvis han skulle ha noe.

Hvor ligger smertegrensen for United? (foto: costa, twitter)

Les: AC Milan mener UEFA er på jordet

Nå er Mourinho borte, og United kan igjen børste støv av gamle planer. Ifølge Rai Sport har Premier League-klubben allerede lagt inne et bud på rundt 600 millioner kroner.

Overganger blir ikke avgjort av Ole Gunnar Solskjær, men manageren har selvfølgelig blitt rådført.

Selv skal Costas klubb, Juventus, ha et helt annet bilde av hva 28-åringen er verdt, for her snakkes det om 770 millioner kroner.

Det som taler for at en handel ikke finner sted i januar, er Juventus sin bedagelige posisjon der ingen må selges, samtidig som United ikke vil risikere å betale i underkant av en milliard kroner for en offensiv spiller som står uten scoringer på 16 kamper så langt i sesongen.

Er i godt selskap, men blir ikke noe mål. (foto: costa, twitter)

Denne typen spillere har United hatt nok av.

Les: Til sommeren blir det enda tøffere mot Liverpool-forsvaret