Thomas Tuchel passer på det kjæreste han har

Chelsea sin tyske managerbroiler Thomas Tuchel har siden har overtok på Stamford Bridge forvandlet klubben til et vinnende lag, hvor det første han gjorde var å hente hjem Champions League tittelen og nå har de tatt ledelsen i Premier League.

Chelsea -manager Thomas Tuchel erkjenner at Chelsea ofte snakker om Haaland, og selv om interessen ennå ikke har vært konkret, kan det endre seg i de kommende ukene. – Den 21 år gamle nordmannen har scoret utrolige 70 mål på 69 kamper.

Les: Fransk media: Skal sikre seg Dembélé – vifter med ville 140 millioner i årslønn

Chelsea -manager Thomas Tuchel at London -klubben ofte snakker om Haaland: «Vi har snakket flere ganger om Erling Haaland og også i overgangsvinduet. Men den gangen virket det urealistisk og slett ikke mulig å gjennomføre. Men vi snakker om ham, fordi han er en fantastisk spiller og den definerende spilleren i Dortmund» sier Tuchel i et intervju med Bild og fortsetter:

«Det har aldri blitt alvorlig. Men la oss se hva som skjer i løpet av de neste ukene».

German Sky skrev i sommer at Dortmund hadde avvist et bud fra Chelsea, som også var klare til å tilby Tammy Abraham eller Callum Hudson-Odoi i bytte på toppen av 1,5 milliarder.

Les: Chelsea har definitivt en plan med Haaland

Haaland har kontrakt med Dortmund til sommeren 2024.