Thomas Tuchel

Chelsea sin tyske managerbroiler Thomas Tuchel har siden har overtok på Stamford Bridge forvandlet klubben til et vinnende lag, hvor det første han gjorde var å hente hjem Champions League tittelen og nå har de tatt ledelsen i Premier League.

Chelsea -manager Thomas Tuchel erkjenner at Chelsea ofte snakker om Haaland, og selv om interessen ennå ikke har vært konkret, kan det endre seg i de kommende ukene. – Den 21 år gamle nordmannen har scoret utrolige 70 mål på 69 kamper.

Les: Fransk media: Skal sikre seg Dembélé – vifter med ville 140 millioner i årslønn

Chelsea -manager Thomas Tuchel at London -klubben ofte snakker om Haaland: «Vi har snakket flere ganger om Erling Haaland og også i overgangsvinduet. Men den gangen virket det urealistisk og slett ikke mulig å gjennomføre. Men vi snakker om ham, fordi han er en fantastisk spiller og den definerende spilleren i Dortmund» sier Tuchel i et intervju med Bild og fortsetter:

«Det har aldri blitt alvorlig. Men la oss se hva som skjer i løpet av de neste ukene».

German Sky skrev i sommer at Dortmund hadde avvist et bud fra Chelsea, som også var klare til å tilby Tammy Abraham eller Callum Hudson-Odoi i bytte på toppen av 1,5 milliarder.

Les: Chelsea har definitivt en plan med Haaland

Haaland har kontrakt med Dortmund til sommeren 2024.