Primalskriket. (foto: dortmund, twitter)

I sommer hevdet tyske Sky Sports at Chelsea hadde sendt inn et bud på Erling Haaaland. En solid sum i tillegg til Tammy Abraham og Callum Hudson-Odoi på topp. Dortmund vendte tommelen ned, Chelsea hentet Romelu Lukaku til London og sendte Abraham til Mourinho hos Roma. End of Haaland story?

Definitivt ikke. Vi vet ikke om Thomas Tuchel var bevisst da han kommenterte Chelsea-linken til Haaland, men det fikk oss til å ane at Lukaku ikke kom istedet for Haaland.

Les: PSG-eierne fikk rett

-Vi har flere ganger pratet om Erling Haaland, også i overgangsvinduet. Men på det tidspunktet virket det urealistisk og ikke mulig å gjennomføre. Men vi prater om ham, for han er en fantastisk spiller og den som definerer Dortmund, sier Tuchel i et intervju med tyske Bild.

Skal ha verdens angrep. (foto: chelsea, twitter)

Så kommer den lett tilslørte avsløringen:

-Det har aldri blitt helt seriøst, men la oss se hva som skjer de neste par ukene, sier Tuchel.

La oss se hva som skjer de neste ukene. What?!

Hvis Manchester United og Manchester City har planer om å vinne kampen om spilleren med 70 mål på 69 kamper, da er det på tide å melde seg på. Thomas Tuchel har akkurat delt informasjon om at Chelsea er på hugget. Når det kommer til Erling Haaland gjelder tydeligvis ikke begrensinger overgangsvinduene setter.

Les: Tidene har forandret seg: FC København jakter Barcelona-spiller