(foto: sheffield, twitter)

På onsdag gjennomførte Bournemouth-keeper Aaron Ramsdale den obligatoriske medisinske testen hos Sheffield United. Dette betyr at signaturen kommer veldig snart – hos Manchester.

Chris Wilder har måttet akseptere at Dean Henderson ikke skal stå der fra 12. september og lukke Sheffield-butikken i Premier League. Nå kommer den endelige bekreftelsen på at Dean Henderson har vokst seg ut av portene på Bramall Lane.

Les: Endelig! Gareth Bale på vei tilbake dit han vet han er ønsket

På onsdag tok Henderson avskjed etter å ha gjort Sheffield-supporterne bortskjemte med å ha United-keeperen på leie de to siste sesongene. Nå jobbes det steinhardt for å stake ut kursen videre for 23-åringen før sesongen braker løs.

Les: Barcelonas største fremtidshåp har gitt det sterkeste signalet på at han stikker

Ifølge Sky Sports er fire måneder med forhandlinger mellom United og Henderson nå inne i den aller siste fasen. Resultatet blir en langsiktig avtale og en ukelønn på fra 1,1 millioner kroner og opp. Ikke så mye når vi minnes hva Alexis Sanchez sugde ut av klubbkassa hver uke, men for 23-åringen gjør dette ham ifølge Sky Sports til en av verdens best betalte keepere.

Dermed har Manchester United to av verdens best betalte keepere som ukentlig skal kjempe om hvem som fortjener å jobbe for lønna på kampdag. Da er vel alt på plass etter måneder med uro rundt keepersituasjonen hos Solskjær?

Ikke helt.

Les på Popidol: Finn de beste bookmakerne ved hjelp av Fotballkanalen

Ifølge Sky Sports er det fortsatt ikke bestemt om Englands beste keeper velger å ta nok en runde på utlån eller velger konkurransen med David de Gea. Sky Sports teller opptil 7 (!) Premier League-klubber som har gitt beskjed at de gjerne har Henderson på gress kommende sesong.

Vi blir småsvimle når vi ramser opp de ulike keeper-scenarioene for Henderson og United. For oss blir det eneste rette å ta kostnaden med å la De Gea og Hendersen pushe hverandre gjennom en lang sesong og sikre at United i hver eneste kamp har keeperen de kan stole på. Uten dette blir veien til å holde helt frem til trofeene tyngre.

Les: Barcelonas største fremtidshåp har gitt det sterkeste signalet på at han stikker