Koser seg på tribunen i kampen mot Alaves. Litt etter tok Gareth Bale seg en liten blund

Bare for å ha sagt det med eneste gang, Gareth Bale er en av verdens aller beste fotballspillere gjennom tidene. – Den måten som Real Madrid manager Zinedine Zidane har latt personlige preferanser prege sitt arbeid er utrolig dårlig.

Noe man lærer i barnehagen, hvis man behandler hverandre dårlig blir det kaos. Gareth Bale har blitt satt på sidelinjen og driver med et skuespill hvor han later som om det er helt ok. – Bale en en fotballspiller og ikke en golfer og nå ønsker han gamle klubb Tottenham han tilbake.

Den spanske avisen Quatro melder at Tottenham manager Jose Mourinho ønsker å «redde» Gareth Bale fra Real Madrid og hente ut det potensiale som egentlig alle vet at 31 åringen har.

Overskrifen i Quatro er noe som følger: «Bale åpner døra for Tottenham og Mourinho vil ha signeringen sin i sommer»

Ingen er overrasket utenom et samlet pressekorps. «Waliseren har den siste tiden nektet å spille for Real Madrid og sett alt annet enn fornøyd ut på benken til den spanske storklubben. Allikevel har det blitt rapportert at Bale vil bli værende i Madrid også kommende sesong for å sitte ut kontrakten sin som gir han flerfoldige millioner på konto».