Var Barcelonas fremtid inntil for noen måneder siden.

Vi har sluttet å gni inn alt som knirker hos Barcelona. Ronald Koeman har bragt håp inn i klubben (vi stryker flausen hos Everton), sportsdirektør-skiftet er på plass, det nærmer seg presidentvalg i klubben og Messi skal visstnok ha lovet Koeman at han blir. Likevel er det et signal vi ikke liker fra en av spillerne som representerer det som skal bli stammen hos Barcelona det neste tiåret.

Ansu Fati.

Forrige sesong ble døren inn til førstelaget holdt åpen for 17-åringen. På banen i 33 kamper, 8 scoringer og 1 assist. Signalet fra Barcelona var tydelig til alle beilere: Hold dere langt unna, dette er Barcelonas fremtid.

Les: Diogo Dalot kan starte sesongen hos de regjerende Champions League-mesterne

Nå sender Ansu Fati også et signal.

Ifølge Mundo Deportivo har tenåringen i den historisk kaotiske situasjonen for Barcelona den siste uken foretatt et skifte av agent.

Er dette «en mamma Riise» som skal inn og styre sønnen forbi skjærene?

Nope. Ifølge den spanske avisen har Fati engasjert superagenten Jorge Mendes (som sikkert også har en aktiv sommer med sin portugisiske klient hos Juventus).

Les på F7: Finn de beste bookmakerne ved hjelp av Fotballkanalen

Når vi ser track record´en til Mendes og vet at denne karen lever av overganger, da blir dette et blinkende rødt lys til Koeman og gjengen. Her er en 17-åring som ikke er villig til å bli med noen Barcelona-skute ned.

Plusser vi på at agenten som Fati sparket bærer fornavnet Rodrigo og Messi til etternavn, blir dette ikke noe mindre urovekkende for Barcelona.

Ronald skal få kjørt seg skikkelig med å få kabalen til å gå opp de neste ukene. Vi tipper rivaler rundt om i Europa har tatt signalet fra Fati.

Les: Endelig! Gareth Bale på vei tilbake dit han vet han er ønsket