Bale trenger at noen viser trua. (foto: tottenham, twitter)

Chelsea, Liverpool og ikke minst Tottenham har fått inn noen skikkelig kanoner før høstmørket for alvor legger seg over balløya. José Mourinho er på langt nær ferdig.

Fra å være rimelig molefonken tidligere i sommer om mulighetene for de mange forsterkningene, har Mourinho tydeligvis fått vekket Daniel Levy og banken. Ifølge Sky Sports nøyer ikke Tottenham seg med Bale og Reguilon, nå skal det graves dypt for midstopperen som skal etablere seg som en av de store i Premier League de neste sesongene.

Milan Skriniar.

Les: En helvetes uke for Angel di Maria: 4-kampers karantenen var bare begynnelsen

Den slovakiske landslagsspilleren har i lengre tid vært varslet på vei bort fra Inter Milan. Nå svettes det i intense forhandlinger. Sky Sports hevder Tottenham og Inter går runder for å komme frem til tallet som blir spiselig for begge klubbene. Inter jobber for å sitte igjen med rundt 660 millioner kroner, mens Tottenham skal ha beløpet ned i godt i sydlig retning.

Les på Engelske klubber: Andy Cole: Solskjær har et skikkelig tøft innsalg

Lykkes Tottenham, har Mourinho i løpet av noen uker fått på plass forsterkninger som gjør klubben til en av de råeste på papiret. Inntrykket bli ikke akkurat svakere av å se Spurs-spillerne leke seg til 5-2 mot Southampton.

En Milan «No entry» Skriniar i midtforsvaret kan være det siste som endrer alt. Det lysner for Mourinho og Spurs-supporterne.

Les: Andy Cole har rett: Manchester United må slutte å løpe etter feil spillere