På tide å hente inn den franske midtstopper-krigeren? (foto: united, twitter)

Andy Cole har fortsatt et solid navn i United-kretsene, så når den tidligere spissen under Sir Alex kommer med noen betraktninger rundt gamleklubben sin, er det verdt å lytte.

I disse overgangstider kommer det frem at Manchester United sliter med å få på plass de siste stjernesignaturene. For Cole har klubben og Ole Gunnar Solskjær en solid jobb foran seg for å kunne tiltrekke seg de største.

-Da Manchester United var de dominerende ville alle de beste spillerne i verden komme til United. De ønsket å komme for en grunn. De hadde muligheten til å vinne, og det er det det hele handler om… Du sier ikke at du vil gå til Man United hvis Liverpool eller Man City er interessert. Du går da til en av klubbene som kan vinne, begynner Cole til Goal.

Les: Neymar dukket opp hos Everton!

Problemet til United ligger derfor i at de jakter noen av de samme spillertypene som City og Liverpool.

-Jeg tror det tøffeste innsalget for Ole nå er å overbevise om at du bør signere for Manchester United i stedet for Man City eller Liverpool fordi vi bygger for de neste to-tre årene, og etter dette kan vi vinne ligaen, forsetter Cole.

Les på Engelske klubber: Bekreftet: Nelson Semedo er klar for Wolverhampton

-Eller ønsker jeg å begynne å vinne nå, og så etter tre år hvis vi ikke har vunnet og United kommer for meg, da kan jeg vurdere å komme til dem. Å overtale spillere på toppen av karrieren til å komme til en klubb og et prosjekt som vil ta to, tre år, da må du være en veldig god selger, avslutter Cole.

Indirekte sier Cole at United bør styre unna spillerne som ligger på radaren til de dominerende klubbene på balløya.

Utnyttelse av spillerne i den eksisterende troppen og fokus på nye spillere som velger United fordi det er det eneste rette valget, dette er trylleformelen. Da tar det to, tre år, men med en gjeng spillere som er sammen om prosjektet og ikke ser på «tapte trofeer» som endetid.

Les: Frank de Boer: Legenden som minner alle om gammel storhet