Fikk hjertet sitt knust av den argentinske landslagstreneren.

Angel Di Maria har hatt en særdeles elendig uke. Fire kampers karantene og landslagsdrakten revet ut av hendene hans.

Høres dramatisk ut, og for argentineren var det nettopp dette. 4-kampers karantenen etter å ha sendt noen spyttklyser rundt seg i kampen Marseille som endte med fem røde kort, det var forventet. Verre var beskjeden om at 32-åringen ikke blir med troppen til Argentina mot Ecuador og Bolivia.

-Jeg kan ikke finne noen forklaring. Jeg er uten ord. Argentinas landslag er det viktigste for meg. Når jeg jobber ræva ut av buksa hos PSG (jepp, det er oversettelsen), er det for å få sjansen på landslaget og være i stand til å konkurrere. Det er vanskelig å forstå at jeg ikke blir tatt ut. Når jeg ikke er med, er det fordi de ikke vil ha meg, tordner det fra Di Maria til radioprogrammet Closs Continental.

Les på Spansk fotball: Barcelona bruker pengene fra Semedo-salget til å lure seg forbi Bayern München

Og alderen skal ikke være et tema, mener spilleren.

-Jeg er bare 32 år. Mange sier at jeg allerede er gammel, men i hver kamp viser jeg at jeg ikke er det og at jeg er på nivå med Neymar og Mbappé, avslutter Di Maria.

Som kanskje stopper på 102 landskamper for Argentina med 20 scoringer. Selv lover han at han ikke akter å gi opp.

Vi heier på spilleren med det velformede hjertet.

Les: Kai Havertz er nå offisielt klar for å leke