Dette blir bra, gutter. (foto: united, twitter)

Mens Zinedine Zidane og Brendan Rodgers er de to største kandidatene til United-jobben ifølge bookmakerne på balløya, hevder Sky Sports det har kommet inn et interessant navn fra Ronaldo-leiren.

Ole Gunnar Solskjær er fra og med søndag igjen historie på Old Trafford. The Times hevder klubben de siste ukene har jobbet for å overbevise Zidane om å hente frem lommeparløren og ta jobben (les: Men hvor klar er Zidane?), mens Brendan Rodgers blir mektig irritert når han i det hele tatt får spørsmål om han tenker på United-jobben.

Les: Xavi skjønner ikke spørsmålet om tapte titler

Ifølge Sky Sports er det også en tredjemann. Sky Sports hevder Cristiano Ronaldo har sendt signaler om at han ser på Luis Enrique som den ideelle United-lederen til å utfordre Chelsea, Liverpool og Manchester City.

Den spanske landslagstreneren ledet Spania sikkert gjennom VM-kvaliken med 19 poeng på 8 kamper, noe som har overbevist det spanske fotballforbundet om at senor Enrique fortsatt er rett mann for jobben.

Game face.

Har Ronaldo den store påvirkningskraften i Manchester vi mistenker han har, kan Spania få tøff konkurranse. Sky Sports hevder den tidligere Barcelona-manager Enrique har sendt signaler om at Ronaldos idé er god.

Spillet er i gang.

Les: For alltid en legende!