Hadde inget hastverk. (foto: real madrid)

Tidligere i måneden hevdet The Times at Manchester United jobbet for å overtale Zinedine Zidane til å ta jobben på Old Trafford når den ble ledig. På søndag ble den ledig. Spørsmålet nå er om Zidane hopper inn i nok en heksegryte som kan gi en bulk i den ekstremt suksessfulle managerkarrieren.

United-ledelsen kunne ha gitt Solskjær sparken før landslagspausen for å få på plass en erstatter som Aston Villa og Norwich, men valgte å vente. Etter 4-1 tapet mot Watford var det ingen vei tilbake. Det at United ventet, betyr det at erstatter løsningen ikke ligger så nærme som ønsket?

Les: For alltid en legende!

Ifølge den alltid tilstedeværende overgangseksperten Fabrizio Romano kommer Zidane ikke til å hoppe inn halvveis i sesongen. Nå er stillingen plutselig åpen rundt seks måneder før sesongslutt, så det første spørsmålet er om Zidane tvinges til å hoppe hvis han først har tenkt til å si ja til United-jobben.

Det andre spørsmålet er om jobben Zidane og agenten hans har betegnet som drømmejobben, trener for Les Bleus, blir ledig til sommeren.

Didier Deschamps skal i utgangspunktet lede Frankrike til VM-gull i 2022 og gi seg ved årsslutt, men den tamme innsatsen i EM-sluttspillet kan bety at vi nærmer oss et skifte før tiden (selv om Deschamps tviholder på jobben). Så, er Zidene egentlig villig til å hoppe på United-jobben når muligheten til å lede Frankrike i VM-sluttspillet, kanskje, kanskje blir kommer?

Les på Popidol: Tamburinen til Oasis solgt på auksjon

Zinedine Zidane lader opp batteriene, men til hva?

Det som er sikkert, er at Manchester United må være sikre på at Zidane har hodet, hjertet og motivasjon på plass hvis han takker ja til jobben. En Zidane med bare halve kroppen inne på Old Trafford er ingen løsning.

Les: Xavi skjønner ikke spørsmålet om tapte titler