Sam Johnstone

United har en keepersituasjon som skal løses i sommer. David de Gea har vist han er number One, Dean Henderson teller på fingrene hva han skal gjøre neste sesong. En sesong til som denne, uten Premier League-spill, er uansett ikke aktuelt for 25-åringen. Ifølge Sky Sports er United interessert i å sikre seg en en gammel kjenning og free agent fra Championship.

Sam Johnstone har vært solid for West Bromwich med 36 Championship-kamper på banen denne sesongen, 15 med clean sheet. 29-åringen startet fotballkarrieren som Man United-gutt, men forsvant til West Bromwich i 2018 etter ti (!) utleieopphold fra 2011-18.

Les: Kaos rundt Lewandowski

Fortsatt uten debut på førstelaget til United, ifølge Sky Sports er klubben interessert i å hente Johnstone tilbake i sommer. Keeperen har ikke forlenget med West Brom, og går trolig ut porten som free agent. Sky Sports hevder Tottenham jobbet for en overgang i januar men valgte å bruke budsjettet til en annen posisjon. Til sommeren når Johnstone er tilgjengelig på free transfer står Spurs sannsynligvis å banker på døra hos 29-åringen.

For Johnstone er det sikkert stas å få beilere fra øverste del av Premier League, men ifølge Sky Sports er det ikke sikkert han takker ja. Her vanker det lite spilletid, det er ikke sikkert Johnstone gidder nok en runde som reservekeeper når han går inn i det som kan bli hans beste år som keeper.

Les: ESPN lurer fælt på om Manchester United har gjort en gedigen tabbe