Ancelotti snakker som vanlig uten filter når han får direkte spørsmål. (foto: Real Madrid)

Real Madrid leder ikke bare racet for Bayer Leverkusen angriperen Florian Wirtz, de har også «ordnet» med finansiering. Det blir ikke i sommer, for da er alle pengene brukt opp på Kylian Mbappe, men et senere vindu.

21-åringen har vært i enestående form for Leverkusen under kampanjen 2023-24, og har scoret 18 mål og registrert 19 assists på 45 kamper i alle konkurranser. – Han har vært superviktig for den suksessen som Bayer Leverkusen har hatt denne sesongen med sitt første Bundesliga-gull i sin 120 år lange historie.

Det er en tvist til hvorfor Real Madrid leder racet!

Les: Sir Jim Ratcliffe fikk akkurat beskjed om at Manchester Uniteds hovedmål ikke er til salgs

Wirtz har 11 mål og 11 assists på 31 Bundesliga kamper og fire mål og fire assists på ni Europa League-kamper.

Leverkusen har en 2-0-ledelse over Roma foran andre etappe i Europa League-semifinalen, og angriperen har også vært nøkkelen i lagets løp til finalen i den tyske cuppen, og bidratt med tre mål og fire målgivende pasninger på fem kamper.

Bundesliga-klubbens administrerende direktør Fernando Carro sa nylig at Wirtz ikke kunne få lov til å dra for «mindre enn 150 millioner euro midt påstander om at en rekke klubber er opptatt av å signere ham.

Wirtz, som har kontrakt med Bundesliga-mesterne frem til sommeren 2027, er høyst usannsynlig å forlate Leverkusen denne sommeren. – Han var aktiv i å overtale Xavi Alonso til å fortsette som manager et år til da Liverpool jobben lå i innboksen.

Bild skriver at Real Madrid ligger på en solid førsteplass i køen for Florian Wirtz tjenester.

Arsenal , Manchester City og Bayern München også er ivrige etter signaturen hans.

Les: Selv Richarlison er ikke trygg nå som Tottenham skal finansiere tre store signeringer

I mars sa Wirtz sin agent og far at tyskeren ikke har noen planer om å forlate Leverkusen på dette stadiet av karrieren.

«Florian har en kontrakt i Leverkusen til 2027,» sa Hans-Joachim Wirtz til Kolner Stadt-Anzeiger . «Det er omtrent hvor lenge han blir i Leverkusen. Det er ikke noe svar på hva som vil skje når. Vi bør vente til de neste to årene og så får vi se hva som skjer.

Real Madrid kan neste sommer få både Florian Wirtz og Xabi Alonso!


«Florian er veldig heldig som har Xabi Alonso, som bringer med seg mange kvaliteter. Han har et godt forhold til hele laget. Det er rett trener til rett tid.»

Alonso har allerede forpliktet seg til å forbli som Leverkusen-manager i en sesong til, men han kan være på farten neste sommer, og Real Madrid antas å se på ham som den ideelle erstatteren for Carlo Ancelotti .

Som et resultat kunne Alonso igjen styre Wirtz i den spanske hovedstaden, og de to sies å ha et nært forhold.

Wirtz gikk videre gjennom ungdomssystemet hos FC Koln før han begynte i Leverkusen i 2020, og han har representert Die Werkself ved 148 anledninger, scoret 41 mål og registrert 49 assists.