Haaland får jevnlig påminnelse på Lewandowskis målteft. (foto: bayern, twitter)

Bayern Münchens mest verdifulle spiller har en kontrakt som løper ut i 2023. Dette betyr at forhandlingene går på høygir i sommer, der det er siste sjanse for Bayern å hente inn noen hundre millioner på toppscoreren hvis det ikke blir forlengelse. Flere polske medier hevder deres Lewandowski allerede har blitt enig om exit.

TVP Sport og Sport Interia hevdet på mandag at Lewandowski er enig med Barcelona om de personlige betingelsene, mens klubbene ikke har forhandlet seg enige. Dette fikk tysk media til å ringe febrilsk rundt for å sjekke i kulissene hos Bayern. Var det noe de hadde gått glipp av?

Les: ESPN lurer fælt på om Manchester United har gjort en gedigen tabbe

Bild var kjapt ute med å hevde at Lewandowski ikke var enig med Barcelona om de personlige betingelsene, Sport1 hevdet at den polske landslagsspilleren fortsatt ikke hadde bestemt seg om veien videre.

Rimelig kaotisk, men ikke overraskende når det dreier seg om spilleren med 340 scoringer på 369 kamper for en av verdens beste klubber. Med litt over året igjen av kontrakten med Bayern uten forlengelse på plass, kommer det til å bli rimelig kaotisk fremover til Lewandowski blir overtalt av Bayern, Barcelona, eller noen av de andre gigantene.

I mellomtiden, her har du Lewandowskis scoringer denne sesongen:

Les: