Vil bli savnet. (foto: everton, twitter)

Carlo Ancelotti sendte Everton ut i sesongåpningen i et vilt tempo. Nå har den italienske reven skjønt at han trenger litt mer fart fra januar for å holde sesongen helt inn og sikre at Everton ikke fortsetter å nektes billett til spill i Europa.

Løsningen kan ligge hos en demotivert trio hos José Mourinho. Football Insider melder om at jubelstemingen Mourinho har skapt hos London-klubben ikke gjelder for Dele Alli, Harry Winks og Paulo Gazzaniga.

Les: Manchester United har funnet neste «Virgil van Dijk»

Gazzaniga ble skjøvet ned til tredjeplass i rekken etter Joe Harts ankomst, noe som har vært en skikkelig nedtur for keeperen som spilte en sentral rolle hos Tottenham da Hugo Lloris tilbragte en lengre periode på skadebenken.

Mens argentineren skal være interessert i permanent exit fra Tottenham, skal ifølge Football Insider, Alli og Winks nøye seg med muligheter for spilletid på utlån.

Les på Engelske klubber: Barcelonas ekstreme talent ber om Premier League-spill

Mourinho kan ikke fortsette å holde tre dritgode spillerne tilbake mot sin vilje, men å sende trioen over til Ancelotti som ligger fire poeng bak på tabellen, den skal Everton jobbe hardt for.

Les: Skjønner Celtic er i krise når Paolo Di Canio er aktuell