Romelu Lukaku

Kraftspissen Romelu Lukaku har ønsket seg tilbake til Inter Milan hvor han gjorde stor suksess, før sesongen kom han til London og Chelsea på en gigantavtale finansiert av nå snart eks eier Roman Abramovitsj. Håpet var at den belgiske spissen under «ledelse» av Thomas Tuchel skulle ta Premier League tittelen.

Det ligger an til topp fire og Champions League kvalifisering uten at Romelu Lukaku fortjener mye av æren for det.

Les: Kjetil Knutsen og Ole Gunnar Solskjær begge aktuelle for Premier League

Romelu Lukaku ble hentet tilbake til Chelsea for store summer før nåværende sesong, i håp om at London-klubben kunne kjempe om ligatittelen. – Fem mål på 23 kamper og bare litt over halvparten fra start er ikke statistikk man skriver hjem om.

The Mirror kommer i dag med en overraskende artikkel, de skriver at Chelsea manager Thomas Tuchel er i ferd med å overbevise Romelu Lukaku om å bli, minst en sesong til. – Han skal ha funnet «brukermanualen» og vil Lukaku skal være en sentral del av neste års tropp.

Les: Bildet som engelsk presse mener forteller alt

Det skal dreie seg om mer ansvar, en mer eksplosiv spillestil og Tuchel sin utviklede kampstrategi å kjøre over motstanderen med «shock and awe» de første ti minuttene av kampen. Ingen er mer perfekt enn Romelu Lukaku til akkurat det. – Han skal ha bestemt seg for å bli allerede nå og venter ikke lenger med en avgjørelse til han får hørt hva nye eiere har å tilby.