Blir som vanlig spennende å se hvem som leder Spurs neste sesong. (foto: spurs, twitter)

Mens Manchster United-supporterne prøver å riste av seg det som har skjedd denne sesongen, har Tottenham-supporterne kommet inn i sesongfinalen fra det samme utgangspunktet som rivalene, men står i en posisjon der topp-fire plass reddes. Likevel, til sommeren bilr det trolig en like kaotisk situasjon i Spurs-leiren som hos United.

Uavhenging av plasseringen det ender med i Premier League, Antonio Conte klarer ikke å overbevise Spurs-supporterne om at han fortsetter prosjektet, med PSG funderende på om de skal kvitte seg med Pochettino og gi italieneren tilgang ti en tropp og overgangsbudsjett han ikke har vært i nærheten av hos Inter Milan og Tottenham. An offer he can’t refuse…

Les: Rangnick forklarer hvor ille det egentlig var da han tok over Manchester United

Forsvinner Conte, er det ifølge The Telegraph Brighton-manager Graham Potter som ruver på toppen av kandidatlista. Tottenham-supporterne ser neppe frem til nok en langdryg prosess med managerskifte og ny vingling i sesongstarten, men uansett hvilken manager det blir, det vil bli store endringer i troppen.

For mens det jobbes med å overbevise Harry Kane om å bli, hevder London Evening Standard at sportsdirektør Fabio Paratici har bestemt seg for ta en skikkelig opprydning. Den engelske avisen hevder det kommer til å bli opp mot 9 spillere som skal skyves ut på markedet i sommer.

Steven Bergwijn som var halvveis på retur til hjemlandet i januar, Harry Winks som skyves bakover i spilletidskøen når Oliver Skipp returner neste sesong, Gio Lo Celso, digget av supporterne men også trolig på vei til La Liga, Tanguy Ndombele er selvskreven på denne lista, Davinson Sanchez etter at Conte har bestemt seg for trioen Romero, Dier og Davies som back three, Sergio Reguilon etter å ha mislykkes i å overbevise Conte, der Real Madrid kan aktivere buy-back clause hvis de vil.

Joe Rodon har ikke gjort mye galt, men den walisiske landslagsspilleren har heller ikke funnet helt ut av Conte-fotballen. Så er det Lucas Moura som var førstevalget helt frem til Dejan Kulusevski tok Premier League med storm. Da Moura fikk sjansen mot Leicester og leverte en skuffende kamp, ble det klart at det nærmer seg en slutt for brasilianeren.

Les: Verdens første FLYTENDE by!

Sistemann er Matt Doherty. Full-back’ en har opplevd en solid stigning under Conte, men en dårlig timet skade (som de pleier å være), kan få Conte til å oppgradere vingback-posisjonen.

London Evening Standard har med kjapp hoderegning kommet frem til at Tottenham med disse ni salgene kan sitte igjen med 1,5-2 milliarder kroner (i den ideelle verden). Vi tipper disse inntektene vil være brent før overgangsvinduet lukker.

Uansett hvem som står som manager fra neste sesong, Paratici er på saken.

Les: Christian Eriksen på glid etter lunch med lune smørbrød