Paolo di Canio mens han fortsatt var litt morsom

Den italienske tidligere Sunderland manageren Paolo De Canio fikk sparken for noen år som ekspertkommentator fordi han tatoverte «Dux» på overarmen og viste det frem på TV. – Den meget kontroversielle, intense, fullstendig gale og tidvis morsomme (på avstand) fotball personligheten fortalte varden at tatoveringen var for å provosere, ikke for å fortelle verden han var en fascist.

Ingen trodde på hans forklaring, tilbake i 2005 hevet han armen i en fascist-hilsen i to kamper på rad i italienske Serie A, noe som førte til utestengelse.

Les: Neste på listen til Mikel Arteta er Sander Berge

På banen har Di Canio vært ganske god, han har spilt for flere store klubber som AC Milan, Juventus, Celtic og Napoli i tillegg til Lazio og West Ham.

«The Hoops» som har vunnet ligaen i ni år på rad sliter såpass i starten av sesongen at de har satt i gang arbeidet for å finne en my manager. – Hvis ikke et mirakel skjer vil Neil Lennon være arbeidssøker om kort tid.

Rangers har med 15 kamper 41 poeng, mens Celtic på andreplass har med 13 kamper bare 30 poeng.

Paolo De Canio som fikk sparken som manager for Sunderland i 2013 (etter å ha reddet klubben fra nedrykk) og ikke har hatt jobb som manager siden lanseres til stor undring som kandidat til managerjobben i Celtic.

Eddie Howe som ledet Bournemouth i to omganger i totalt 11 år er en aktuell kandidat, han fikk sparken etter klubben ikke klarte å beholde plassen i Premier League.

Les: Leeds-legende frykter Manchester United raid i januar

Trevor Sinclair forteller TalkSport at den sesongen som Di Canio spilte for Celtic (1996 – 1997) gjorde han en god jobb, han forteller hva han mener er bra for Celtic. (Mulig han kommer med dobbeltspill og har lojalitet til sin gamle klubb Rangers som leder Premiership)

Jeg tror han ville vært absolutt fantastisk for Celtic nå»

«Jeg mener han har lidenskapen som skal til for å motivere spillerne og så har han erfaring som manager»

Les: Roman Abramovich er ikke den rikeste Premier League eieren