(foto: sheffield, twitter)

Sander Berge, som har fått en hakket mer offensiv rolle etter overgangen til Sheffield United fra Genk i januar. – Det har gjort han til en mer komplett spiller og årsrekord med antall scoringer, hele to mål:)

22 åringen her kjent for stabilt godt forsvarsspill, men det har ikke hindret Sheffield United i å ha en aldeles forferdelig sesong. – Som et av veldig få lyspunkter skiller han seg ut og har fanget Arsenal manager Mikel Arteta sin interesse.

Det er lett å skjønne interessen for Sander Berge, han er bare 22 år, men har en voksen spillestil. – Han seiler opp som en av landslagets viktigste spillere og det ser ut til at han bare blir bedre og bedre.

Les: Sheffield United-manageren skjønner godt hvorfor storklubbene trenger Sander Berge

Så langt har Berge spilt 26 kamper for Sheffield United og scoret to mål. – Alene klarer han ikke redde laget fra nedrykk, som klubbens dyreste spiller gjennom tidene har de ikke råd til å holde på han ved et nedrykk til Championship. Ved et salg i januar vil de trolig få tilbake de 200 millionene de kjøpte han for, trolig med en fortjeneste også. Liverpool er nemlig også interessert, men bare hvis det skjer i januar.

Det betyr at Sander Berge allerede i januar kan sette ny norsk rekord på overganger, en rekord som vil stå frem til Erling Braut Haaland selges.

Les: Christian Eriksen selges på billigsalg