Ikke akkurat innertier for Barcelona han til venstre heller. (foto: barcelona, twitter)

Det er menneskelig å gjøre feil, men når du dytter inn en unødvendig utgift på 100 millioner kroner på floppen, da har du mislykkes skikkelig.

Barcelona er delvis i knestående før presidentvalget i mars. Selv om ny president ikke vil løse alt på kort sikt, vil den langsiktige planen være å holde seg unna de største bommertene på overgangsmarkedet.

Les: Tirsdag scoret 17-åringen i Champions League, onsdag valgte han mellom England og Tyskland

De siste sesongene har Barcelona vært alt annet enn heldig med prestisjekjøpene. Selv om Coutinho, Dembelé og Griezmann alle har sine gode dager, er ingen av disse overgangene noe som har vært med på å definere Barcelona.

Og så har vi Malcom.

Bordeaux-spilleren var på god vei til Roma da Barcelona tydeligvis gikk laaaangt for å veksle sporet til retning Camp Nou. Brasilianeren dro på seg Barca-drakten i 2018 til stående applaus fra klubbledelsen. Seks La Liga-kamper fra start og 4 scoringer på 24 kamper senere ble 23-åringen sendt videre til Russland.

Les på F7: Bikinibabes i skiløypene

Barca måtte ut med rundt 400 millioner kroner til Bordeaux, men nå viser det seg at klubbledelsen var så overbevist om at Malcom var perfekt for Barca, at skuffen for de helt spesielle anledningene ble åpnet.

Skal vi tro spanske Cadena Ser, betalte Barca et honorar på solide 10 millioner euro til Malcoms representant, Maria Minguella Pimentel, for at hun skulle sikre signaturen for Barcelona. Og det gjorde hun – dessverre.

Vi skjønner det nærmer seg presidentvalg når skjelettene begynner å ramle ut av skapet.

Les: Martial kan pushe frem et Haaland-fremstøt fra United