(foto: bayern, twitter)

Han ble født i Stuttgart, men har spilt så og si hele ungdomskarrieren for Chelsea i perioden 2011-19. Dette har gitt Jamal Musiala luksusproblemet med muligheten for å spille for to av verdens beste landslag.

Det sier det meste når en spiller når England og Tyskland har kjempet for at en 17-åring skal velge deres pass. På tirsdag ble Jamal Musiala den yngste engelske målscoreren i Champions League da han scoret for Bayern München mot Lazio. Døgnet etter hadde den offensive midtbanespilleren bestemt seg for at byen er Bayern – og landet er Tyskland.

Les: Zuccarello scorer fra død vinkel

-Jeg har et hjerte for Tyskland og for Engalnd. Jeg har tenkt på det mye, men når det kommer til stykket har jeg valgt å lytte til følelsen om at den riktige avgjørelsen er å spille for Tyskland, sier Musiala til tyske ARD.

Beslutningen kom etter en lengre prat med Joachim Löw. Den tyske landslagstreneren var lur nok å ta turen til München for å gjøre dette skikkelig. Og det fungerte.

-Jeg var imponert hvor godt informert han var. Mr. Löw ga meg en god analyse av stilen min og mine svakeheter. Han ser meg i min sterkeste posisjon, som er offensiv midtbane, sier Musiala.

Les: Sky Sports: Everton lar seg ikke skremme av Barcelona-bud