Alexander Sørloths målorgie har vekket interessen til en av verdens største klubber

Alexander Sørloth

Det er ikke noe vi snakker så mye om her hjemme, men den tyrkiske serien er en av de aller tøffeste. -Lykkes du i Tyrkia er sjansen stor for at du lykkes andre steder også.

Det overrasket oss derfor stort at når målene startet å renne inn for Alexander Sørloth på utlån at ikke Crystal Palace har planer om å hente han tilbake til Premier League.

Les: Løftet trofeet med John Arne Riise – nå advarer han Liverpool-mål mot å velge Anfield

Tyrkiske medier skriver at Alexander Sørloth sin briljante sesong har vekket interessen til Real Madrid. – Så sent som i dag satte han seg på scoringslisten for Trabzonspor mot Besiktas og med det ble han toppscorer i Superligaen med 17 mål på 21 seriekamper.

Les på Popidol: Jens Nygaard Knudsen Lego-mannens skaper er død

Tyrkiske Asist Analiz skal Real Madrid ha sendt flere speidere til Tyrkia for å se nærmere på nordmannen. Det var danske Tipsbladet som først omtalte saken.

Om interessen er reell, kan Trabzonspor gå en svært lukrativ sommer i møte. Sørloth er fortsatt Crystal Palace sin eiendom, men den tyrkiske klubben har en opsjon på å gjøre overgangen permanent for «kun» seks millioner euro, i overkant av 60 millioner kroner.

En sum de uten tvil kommer til å betale.