Klopp forsvarer Manchester United: De var sjanseløse

Nå skjønner dere at det var umulig. (foto: united, twitter)

Det er noe befriende når Jürgen Klopp prater. Flosklene henger aldri løst, du sitter alltid igjen med opplevelsen av å ha fått noe utbytte av intervjuet med Liverpool-manageren. Så når den tidligere Dortmund-manageren forteller om Haaland, får han vår oppmerksomhet.

Selv om Klopp kan være misunnelig på Haalands 11 mål på 450 minutter for Dortmund, dveler ikke Liverpool-manageren over forspilte sjanser på overgangsmarkedet.

Les: Ydmyket av Haaland – PSG stjernene svarer med en skikkelig fest

For Haaland var uansett tapt til Dortmund. Så da Klopp blir spurt om han har valgt feil RB Salzburg-spiller, kommer svaret kjapt.

-Erling Haaland gjorde et perfekt valg med Dortmund og Taki (Minamino) gjorde et perfekt valg, han også. Dortmund trengte en spiss. Alle klager på United som ikke klarte å få ham, men vi ville heller ikke ha fått ham, ikke at vi prøvde. Så enkelt er det. Han ønsket en toppklubb så raskt som mulig med en åpen plass. Det var timing. Det er ikke sånn at Dortmund gjorde alt perfekt med dette, og dette. Det var mer at de var der, hadde en åpen plass, nummer ni, sier Klopp ifølge Goal.

It´s all about timing.

Les på Popidol: Kristofer Hivju er bekreftet til sesong to av «The Witcher»

-Du er 19 år gammel, ønsker å spille i Champions League og på toppen av Bundesliga, so go for it. Ingen andre klubber hadde en sjanse, jeg er sikker på dette uansett hva de sier, avslutter professor Klopp.

Dermed kan de siste kritikerne av Uniteds arbeid i kulissene droppe det: Selv Jürgen Klopp og Liverpool hadde ikke overtalt Haaland – hvis de hadde bestemt seg.

Les: Og der kom mål nr 40 for sesongen

.