Det var tydeligvis ikke så deilig å være norsk i Danmark i helgen, i hvert fall ikke for den norske midtstopperen Sigurd Rosted. – Hans lag Brøndby tapte 2 – 3 mot FC Midtjylland og etter han fikk tildelt et rødt kort kokte det over. (En normal reaksjon for en som kommer fra Kjelsås, en av de tøffeste bydelene i Oslo)

Det uvanlige ved at en nordmann går amok i Danmark uten å ha drukket 5 til 10 halvlitere overrasker dansk presse som i sine søndagsutgaver slår saken stort opp.

Les: Skal først vinne Champions League: «Så kan vi snakke!»

B.T – «Rett og slett amok»

  1. Etter å ha ledet 2-0 og sett FC Midtjylland kjempe seg tilbake til 2-2, fikk Rosted sitt anndre gule kort for dagen etter han gikk i kroppen på en Midtjylland-spiller som stormet fremover.

Det likte stopperen dårlig. Han var så rasende at han knuste en glassdør i spillertunnelen da han slo hånden i den på vei inn i garderoben.

Les: Italiensk journalist: Det går definitivt mot Premier League for Christian Eriksen

Illustrasjonsbilde. Typisk glassdør

TV-bildene fanget ikke selve situasjonen, men viste først den knuste døren og så Rosted mens han sto med en bandasje rundt hånden.

«Jeg angrer ikke. Det var frustrasjon, og så ender det sånn», sa Rosted Canal 9 etter kampen.

Vondt ble til verre for Brøndby etter at Rosted ble utvist, for til slutt vant Midtjylland kampen 3-2 etter et selvmål av keeper Marvin Schwäbe rett før slutt.

Les på F7: Her kommer 5G i 2021