Den 21 år gamle franske superstjernen Kylian Mbappe blir verdens dyreste spiller når han en dag selges. – Mange klubber er interesserte, men ikke så mange når de ser på prislappen. De som er klare for å få videre fra vindusshopping skal være Liverpool, Real Madrid og Juventus. I tillegg går det ville rykter om at Paris Saint-Germain sin styrtrike eier Nasser Al-Khelaïfi planlegger å kjøpe Leeds og fylle klubben med stjerner som ønsker en forandring.

Le Parisien skriver at Kylian Mbappe som så langt har sett i retning av spansk fotball etter han er ferdig i Paris Saint-Germain har smakt en del på ideen om Liverpool og at det er en mulighet som han liker.

Les: Italiensk journalist: Det går definitivt mot Premier League for Christian Eriksen

Med så mye penger inne i bildet, vi snakker om ca 4 milliarder kroner, er det ekstremt mye som skal klaffe for en overgang. Goal skriver i et intervju med tidligere PSG-stjerne Youri Djorkaeff at Kylian Mbappe etter at Paris Saint-Germain tapte Champions League finalen mot Bayern München at uansett før man skal snakke om en overgang skal Champions League trofeet hentes hjem til Paris.

Etter lørdagens storseier 4 -0 mot Dijon hvor Kylian Mbappe og Moise Kean storte to mål vær sitter Paris Saint-Germain manager Thomas Tuchel litt tryggere.

Les: Massimiliano Allegri i møte med verdens rikeste klubb