Signert med ung landslagsspiller fra Stabæk

(c) Bilde: Strømmen IF: Morten Renå Olsen
Top Article ad

Strømmen IF er i dag kommet til enighet med både 20 år gamle Morten Renå Olsen og tidligere Stabæk. Det betyr at enda en ung og spennende spiller er på plass i det som kan bli tidenes sesong for Strømmen i OBOS-ligaen. – Det blir tøft i år med blant annet naboklubb Lillestrøm som nykommer.

Slik det ser ut nå har Strømmen stablet på beina et meget spennende lag og det er ikke gitt Lillestrøm kommer til å gjøre det bedre enn «lillebror».

Les: Henter lynrask og driblesterk ving

Renå Olsen ble Stabæk-spiller som 15-åring og har hatt gode utviklingskår i bærumsklubben. Som elev på NTG og spiller på akademiet til Stabæk har det meste handlet om fotball i ungdomsårene til Morten. Opprinnelig var han midtbanespiller, men i en juniorkamp mot Lørenskog stod laget uten backer. Som den eneste venstrefota spilleren, var debuten på venstreback ikke til å unngå – og der ble Morten værende. Så langt har dette resultert i landskamper for både Norge G18 og G19.

Les: Ian Burchnall kan være på vei tilbake til Norge

Erfaring fra OBOS-ligaen
De seneste to sesongene har Renå Olsen vært på utlån. Først et halvt år i HamKam, før han spilte hele sesongen for Notodden i 2019. Før sesongen 2020 ble han tilbudt ny kontrakt av Stabæk, men etter å ha fått smaken på fast førstelagsspill ville han prøve noe nytt. På Strømmen var kjemien på plass fra første dag, noe både klubben og spilleren er glade for i dag.

Ole Martin Nesselquist har hatt travle dager med mange nye signeringer, men nå begynner brikkene å falle på plass. Med Renå Olsen har vi fått en kvikk og god venstreback, som vil tilføre mer fart i vårt offensive spill. Han gleder seg til å se mer av spilleren, som trente med Strømmen den første uken av året.

En graabein i grått
Morten har blitt tildelt drakt nummer 3 og smiler mens han drar på seg sine nye farger. Det er selvfølgelig viktig å få godfølelsen, og i grått er det jo lett å ta seg bra ut. Dette bør jo virkelig gjelde for en spiller med røtter fra Sætre IF Graabein. Vi tror ihvertfall at dette blir en god match. Velkommen til Strømmen!