Eden Hazard

Real Madrid rullet ut den røde løperen da de for to år siden kjøpte spilleren som har vært synonymt med Chelsea i en årrekke, 30 år gamle Eden Hazard. – Siden da har det vært skader og varierende form, men aldri toppformen man så uke inn og uke ut i Premier League.

En av Premier Leagues beste er en stor skuffelse i La Liga. – Real Madrid manager Carlo Ancelotti var egentlig allerede lei før han overtok tømmene i sommer og er ikke innstilt på vente på at den belgiske superstjernen skal begynne å virke.

Les: Vil bruke proppfull bankkonto for å hente fire Manchester United stjerner

Real Madrid har «spart» lenge i påvente av å hente Kylian Mbappe, men nå som det ser ut til at han blir i Paris Saint-Germain er det bare en «Galácticos» igjen, vår egen Erling Braut Haaland. Den spanske avisen Sport skriver at Real Madrid vet det kommer til å bli dyrt og er klare til å selge Hazard bidra på kostnadene.

Imidlertid vil det være tilnærmet umulig å hente tilbake Real Madrid sin initiale investering på 115 millioner euro, fra 2019.

Les: Glem det, Marco Verratti lar seg ikke friste

Vi tror det er et sjakktrekk for Eden Hazard å dra videre, slik det ser ut nå passer han bedre inn alle andre steder enn La Liga.