Guardiola: "I am in love". (foto: psg, twitter)

Etter at Pep Guardiola ble sendt hjem fra Paris i september med 2-0 tap, satt superlativene løst hos City-Manageren. Det var spesielt en 1,65 meter lav italiener som vekket faglig beundring hos Guardiola.

Marco Verratti. Den italienske midtbanespilleren har lett for å komme i bakgrunnen når han omgis av en Mbappé, Neymar eller Messi, men ikke for City-manageren. 

Les: Kan bli vanskelig for Steven Gerrard å si nei

-Jeg er forelsket. Han er en fantastisk spiller. Når han er under press, så er han rolig nok til å ta en ekstra berøring og i siste øyeblikk skape muligheter for avlevering inne på vår banehalvdel, sa Guardiola ifølge talkSPORT.

For City-manageren hadde dette vært en drømmespiller å sende ut på Etihad Stadium i lyseblått. For Verratti finnes det bare én klubb.

-Det er virkelig ord som gjør meg glad. Guardiola er en person som forstår fotball og en av de som gir oss glede med fotballen, begynner 28-åringen ifølge France Info.

Les på Engelske klubber: Heftig prislapp for å få Steve Bruce sparket

-Det jeg vet, er at jeg alltid vil bli i PSG. Jeg har hatt muligheten til å spille med de store mesterne i fantastiske kamper. Det er det jeg vil, fremfor alt annet. Jeg ble forelsket i denne klubben, og derfor forsøker jeg alltid å gi maksimalt for å betalet tilbake for den tilliten jeg har fått, avslutter Verratti.

(foto: psg, twitter)

350 kamper for PSG siden 2012 og fortsatt in love. 28-åringen Marco Verratti er skikkelig old school der lojalitet henger høyt. Vi tenker dette også er en kvalitet Pep Guardiola digger, selv om det betyr at City må klare seg uten energibomben Verratti.

Les: Neymar er den rake motsetningen til Zlatan Ibrahimovic