En av de få kampene for Henderson og Donny van de Beek

Hvem det nå enn blir som skal lede Newcastle får vedkommende et enormt sjekkhefte å sutte på for å glemme hvem som nå faktisk eier klubben. – For noen dager siden så utsiktene for januar vinduet til å være forholdsvis rolig, men nå kan vi sende ut et «farevarsel». Det kommer til å bli minst like vilt som sommervinduet.

Real Madrid er skuffet over at de ikke fikk kjøpt Kylian Mbappe i sommer og trolig ikke får det neste sommer heller, de brenner inne med store penger til spillerkjøp og Newcastle vil gå etter store navn på klubber som ikke vil selge før de igjen får hentet inn erstattere.

Les: Mike Ashley kaster seg direkte over Championship-klubb

Målsetning: Bli en av de fire store!

The Mirror skriver at Newcastle med Saudi-Arabiske penger vil ta turen til Old Trafford og hente Donny van de Beek, Jesse Lingard, Anthony Martial og Eric Bailly.

Kvartetten sliter med å spille seg inn i Ole Gunnar Solskjærs ellever, og de ble alle i sommer koblet men overgang bort fra Manchester United. – Likevel vil det ikke nødvendigvis bli enkelt, det bli i det minste dyrt!.

Magpies forventes å vise sine nye økonomiske muskler i løpet av noen måneder etter at de ble kjøpt ut av et saudiarabisk støttet konsortium for 300 millioner pund.

Les på Engelske klubber: Heftig prislapp for å få Steve Bruce sparket

Kronprinsen i Saudi -Arabia, Mohammed bin Salman, er mannen bak det saudiske offentlige investeringsfondet som er verdt svimlende 320 milliarder pund.

Men det er Amanda Staveley som skal ta avgjørelsene i klubben.