Daniel Arzani

Australia er i VM og lader opp til arrangementet på best mulig måte, nemlig å vinne kamper. – Lørdag kveld var den en testkamp mot Ungarn som var litt utenom det vanlige.

To av tre mål var selvmål, spillere falt lett i taklinger og vi fikk se fomlete keepere – kort sagt en underholdene kamp, spesielt de siste 30 minuttene. – En ting som kjennetegner et vinnerlag er når de i tillegg til å være gode har flaks.

Les: Vi skal holde et ekstra øye med Australia fremover

Australia er i god flyt og det som ble omtalt som en drømmetrekning for Danmarks sin landslagssjef Åge Hareide, med Frankrike, Peru og Australia kan vise seg å ikke bli så bra likevel.  – Danmark gjorde det også bra i sin testkamp, de slo Mexico 2-0 etter mål av  Yussuf Poulsen og Christian Eriksen.

Her ser du høydepunktene:

Første omgang ble målløs, det var ikke før Australia byttet inn Daniel Arzani, som fortsatt spiller hjemme i Melbourne. Vingen brukte bare et minutt på å score.  – Mye av kaoset i slike testkamper er at de er nettopp det. Landslagssjefene ønsker å test ut nye spillere og nye posisjoner, men uten at det går ut over lagets selvtillit og samhandling.

Det første målet kom etter 74 minutter, Daniel Arzani skjøt mot mål et skudd som målvakt Denes Dibusz burde reddet, istedet kom han bare borti ballen, det var helt klart en keepertabbe, dog ikke i kategori Karius i Champions League finalen.

Rett etterpå fikk Ungarn et løp på høyresiden og et innlegg som Trent Sainbury, som spiller for Australia traff perfekt etter å ha stupt frem. Et nydelig selvmål.

Det stoppet ikke der, Tamas Kadar var også gavmild og ga Australia vinnermålet rett før slutt.

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her