Kunne hatt det litt lettere med Rodriguez i rødt. (foto: united, twitter)

I post Ferguson-perioden har det skjedd så vanvittig mye hos Manchester United, bare ikke de riktige tingene. Nå mener vi at Solskjær tar United-genet på alvor og unngår å gå i fellen som de to siste managerne Van Gaal og Mourinho gjorde, der de overanstrengte seg for å distansere seg fra Fergusons United.

Solskjær er på sporet av noe stort, men ifølge Paul Scholes får han lite drahjelp fra Wooward og gjengen.

ESPNs kilde hevdet at Ole Gunnar Solskjær hadde en liste på fire spillere han måtte ha til prosjekt returnere-til-stabile-fotball-leveranser-på-toppen. United hentet riktignok inn fire nye spillere, men null, zero, nada av spillerne Solskjær ba om.

Les: Manchester United villig til å betale en halv milliard for Victor Lindelöf erstatter

-Jeg tror ikke han er den første manageren som ikke har blitt backet opp. Det er brukt mye penger, men har de blitt brukt på førstevalgene til managerne? Jeg er ikke sikker. Du følte på slutten av sesongen at han ville få mer støtte på overgangsmarkedet til å bringe det til neste nivå, men han har ikke fått dette. Det er helt tydelig at spillerne han ønsket ikke har kommet, sier Scholes ifølge Goal.

Skulle få mer støtte på overgangsmarkedet. Helt tydelig at spillerne han ønsket ikke kom.

En mager trøst for Solskjær å få støtte av United-ikonet, men likevel. Nå handler alt om å få maksimalt ut av resultatet av Ed Woodwards siste handletur. Vi har en sterk følelse av at en viss urugayaner kommer til å ta med en energi ut på Old Trafford som gir United en ny «Fernandes-effekt».

Les på F7: Får du tilbudet om å kjøpe skjorta til Ronaldo – lov oss at du sier nei!

Solskjær er hvertfall den rette til å kanalisere all energi på nåsituasjon og ikke hva han gikk glipp av. I mellomtiden lurer Pochettino i skyggene på Old Trafford.

Les: Mirror: Pochettino får valget mellom to av Premier Leagues største klubber