James Tarkowski

Manchester United har sendt hele sitt speiderteam for å få med seg absolutt alle detaljer om 27 år gamle James Tarkowski. – Planen er, så raskt som mulig proppet igjen det tydelige hullet it forsvaret.

Hele manager Ole Gunnar Solskjær sin ønskeliste falt igjennom, med Jadon Sancho som det beste eksemplet på hva som ikke gikk. Vi har store forhåpninger til Paris Saint-Germains toppscorer Edinson Cavani som ble signert på deadline day og som har ekstremt mye å bevise. – Dog kan det se ut til at hovedproblemet til Manchester United er det sentrale defensive som er langt under pari, spesielt er det mange som stiller seg spørsmålet om hvorfor Victor Lindelöf fortsatt får spille så mye som han gjør.

Les: Ruster til milliardkrig om Haaland

Signaler fra Old Trafford er at de ikke bare leter etter en ny parter for kaptein Harry Maquire, men at de også har funnet han i Burnley.

Kalidou Koulibaly, Dayot Upamecano og Nathan Ake ble alle nevnt som mål i sommer, men nå melder The Athletic at Tarkowski overraskende ble klubbens hovedmål.

Den 27 år gamle Burnley-stjernen er Manchester og skal ha ytret et ønske om å «spille på hjemmebane» en gang. Tarkowski startet sin karriere i Oldham Athletic som spiller i League League Two så han er verken lyseblå eller rød. (Oldham er en liten by i «stor Manchester»)

West Ham forsøkte seg i sommer. – Hammers kom med et bud opptil 35 millioner pund, men det ble kontant avvist. Manchester United skal være villige til å gå lengre, vi tror nok at Burnley som sliter med økonomien vil ha vanskeligheter med å si nei takk til et bud på over 40 millioner pund.

Les: Chelsea har pakket ned lommeboka, men West Ham og Crystal Palace er fortsatt ute og shopper