Fra tiden da Pochettino var superenergisk med Kane og gjengen.

Mauricio Pochettino vet bedre enn andre at fotball er ferskvare. Heltestatus som manager én sesong betyr null og niks i neste, tvert imot. Da er lista lagt enda høyere. Argentineren venter fortsatt på den perfekte muligheten og ligger rolig som gjedda i sivet. Ifølge The Mirror befinner sivet seg i Manchester.

Den engelske avisen hevder United jobber med Pochettino som løsning hvis problemene til klubben viser seg å fortsette utover høsten.

Les: En milliard mindre verdt

Solskjær og United fikk en seig start med to tap på de tre første kampene. Når United-manageren heller ikke fikk noen av forsterkningene han trengte, kan kortene som er delt ut for denne sesongen resultere i at Pochettino-alternativet raskt rykker nærmere.

The Mirror hevder United ikke er de eneste i Manchester. City jobber med Pochettino som kandidaten til å erstatte Guardiola neste sommer. Guardiola holder delvis åpent for å ta en sesong til hos City, men etter en uvanlig seig start på sesongen med 2-5 tapet mot Leicester og uavgjort mot ferskingen Leeds, kan det virke som spanjolen skjønner at tiden nærmer seg for et skifte.

Pochettino kan lene seg tilbake og følge utviklingen fra uke til uke, men må være klar. Tilbudet om drømmejobben kan komme lynraskt, spørsmålet blir om det er City eller United som tvinges til å reagere først.

Muligheten for å miste Pochettino til byrivalen kan også få noen nervøse klubbeiere til å trykke på endre-knappen kjappere enn planlagt.

Les: De Bruyne lover at denne gangen blir det anderledes